Lediga tjänster

Förskolan Västanvinden söker tim vik barnskötare

Förskolan Västanvinden är en friförskola på Skälby i Västerås som drivs av Förskolan Västanvinden i Västerås AB. Huvudmannen driver även skola och förskola i Fagersta. Västanvinden består av två avdelningar och nu söker vi dig som vill vara timvikarie hos oss.

Arbetsuppgifter
Vi ser helst att du är utbildad barnskötare med erfarenhet av att arbeta som barnskötare inom förskola med barnen i fokus och tilltro till deras förmågor och kompetens. Du arbetar för att skapa en trygg och stimulerande miljö som lockar och utmanar barnen till lek och lärande och har intresse av uteverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är självständig, positiv, trygg och stabil som kan ta egna initiativ. Du är flexibel, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Vi söker Dig som har lätt för att samarbeta och har en god kommunikation med såväl barn, vårdnadshavare och kollegor. Du besitter även en personlig mognad och ser en utmaning och glädje i att arbeta med barn 1–5 år. Därför är tidigare arbete i förskola meriterande. Det är viktigt att du talar bra svenska.

Tjänsten är timvikariat

Frågor? Kontakta rektor Anna-Lena Karlström, tel 073-5583487 epost: anna-lena.karlstrom@lindgardsskolan.se

Sista ansökningsdag: 31 maj 2024. Rekrytering sker fortlöpande.

Ansökan: skickas till rekrytering@lindgardsskolan.se

Arbetsgivare
Förskolan Västanvinden i Västerås AB
Box 2012
737 02 Fagersta

Besöksadress 
Tyggatan 7
724 76 Västerås