Förskolan Västanvinden söker tim vik barnskötare

Förskolan Västanvinden är en friförskola på Skälby i Västerås som drivs av Kyrkans Vård och Omsorg i Sverige AB. Huvudmannen driver även skola och förskola i Fagersta.
Västanvinden arbetar aktivt med tematiskt arbete och NTA (Naturvetenskap och teknik för alla). Vi arbetar även med matematik, teknik, natur, språk, sång, musik, rörelse/dans, drama och bild.

Västanvinden består av två avdelningar och nu söker vi dig som vill vara timvikarie hos oss.
Du är flexibel, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Du besitter även en personlig mognad och ser en utmaning och glädje i att arbeta med barn 1–5 år. Du är självständig och har lätt för att ta egna initiativ. Därför är tidigare arbete i förskola meriterande. Det är även viktigt att du talar bra svenska.

Tjänsten är timvikariat

Sista ansökningsdag: 5 mars. Rekrytering sker fortlöpande.

Kontaktperson: Anna-Lena Karlström, rektor tel 0223-434 87

Ansökan: skickas till rekrytering@lindgardsskolan.se